Min kommende splinter nye Axial SCX10

Dette er så min blog omkring min fjernstyret bil, som i skrivende stund endnu ikke er modtaget – jeg venter spændt på postmanden…Vognen der er på vej er en Axial SCX10, som jeg ser meget frem til at pakke ud og køre med.

Axial SCX10
Axial SCX10

Du er meget velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev, så vil jeg skrive til dig lige så snart vognen er kommet.

Min nuværende plan er, at når vognen kommer hjem, er det uden batterier og lader – det anskaffer jeg mig snarest muligt. Når det er på plads, skal der naturligvis køres en hel del, så jeg kan blive fortrolig med vognen.

Hen ad vejen skal der ændres gevaldigt på udseendet og køreegenskaberne:

Ny karosse
Min første tanke var en 4X4 eller SUV, da “alle” kører med enten Land Rover eller Toyota HiLux, men udvalget er desværre ikke stort nok, så det ender nok med en Land Rover … vi ser hvad tiden bringer.

Køreegenskaber
Fjedre og dæk/fælge skal formegentlig skiftes, så vognen kan klare endnu større udfordringer end det vognen magter fra fabrikken. Igen … vi ser hvad tiden bringer.