Verdens første SUV

Verdens første SUV

26. maj 2013 Karosseri 0

Skal det være en utraditionel vogn?
Efter at ha’ kigget lidt rundt på YouTube og Google, har jeg fundet et par interessante emner, som skal udforskes.

Verdens første SUV: Pobeda

Verdens første SUV: Pobeda

I min søgen efter noget utraditionel, faldt jeg over en vogn, som på forskellige hjemmesider og blogs, bliver beskrevet som verdens første SUV – den russiske Pobeda.

Som forventet er den ikke lavet i skala 1:10 – æv! Så hvis det ender med at valget falder på denne, skal jeg ud i noget formning og støbning, hvilket jeg ikke umiddelbart har mod på at begive mig ud i. Alternativt skal jeg få en anden til at skabe karossen for mig…

I skrivende stund har jeg endnu ikke besluttet mig. Hvem ved – måske ender det med denne, eller en anden 😉