Så kom den endelig – min nye Land Rover Defender 90

Så kom den endelig – min nye Land Rover Defender 90

17. juli 2013 Ekstraudstyr Karosseri 0
Land Rover Defender 90

Endelig ankom min nye Land Rover Defender 90.

Efter at have bestilt karossen ude i kineserland, gik der kun 5 dage, før pakken ankom til Danmark. Som forventeligt blev den tilbageholdet i Post Danmarks toldfrie område, hvor pakken lige skulle tjekkes for værdi.

Post Danmark skulle så lige bruge 6 arbejdsdage på at finde ud af, at jeg skulle betale 105 kroner i told, plus det obligatoriske gebyr på 160 kroner. Der skulle dog gå yderligere 2 døgn, før jeg kunne hente pakken…

Efter at have lukket pakket op, må jeg sige at alt er som forventet – flot kvalitet med masser af detaljer:

Nu skal jeg så bare ha’ fat i noget speciel grundlak til ABS plastik, samt en sort klar og en blank spray. Til interiøret skal jeg tillige ha’ en orange spray – og noget orange filt. Det finder jeg nok i Stof2000 eller lignende.

Jeg har ladet mig inspirere af denne krabat – klik på linket og se galleriet midt på siden.