Fotografer fyrværkeri

Fotografer fyrværkeri

4. januar 2014 Abstrakt Foto Gadeliv Højtider 0
Nytårs aften d. 31. december 2013

Nytårs aften 2013/2014 blev som mange andre nytårs aftener, fejret med en hulens masse fyrværkeri. Helt hvor mange penge der blev fyret til himmels, ved jeg ikke, men billigt har det bestemt ikke været!

Disse billeder viser et lille uddrag af, hvilke raketter og batterier der blev knaldet af i mit nabolag. Ja, der blev fyret meget mere af, men det er jo formålsløst at fotografere det hele…

Billederne er taget med et ganske almindeligt Canon EOS 1000D, hvor jeg havde sat kameraet til ‘M’ (manuel), ISO er sat til 100 og blænden på 9 og endeligt brændetiden til BULP. Når kameraet er i ‘M’ og BULP, eksponeres der i den tid du holder udløseren nede. Dette gør, at billedet bliver belyst i den tid du ønsker.

Husk: ‘M’ = manuel, helt i tråd med ordets betydning!

Nå ja, og husk lige at kameraet skal være på stativ, ellers stikker det helt af for dig…