Fjernstyret Raid Rover missionen: Karrosseriet

Fjernstyret Raid Rover missionen: Karrosseriet

16. august 2014 Raid Rover RC Bil 0

Så fik jeg taget mig sammen til at gøre noget ved sagen – en fjernstyret Raid Rover skal bygges!

Som nævnt i tidligere indlæg om ideen til denne fjernstyret Raid Rover, skulle en ganske almindelig og harmløs Land Rover Defender 90 bygges om til en Raid Rover. Og nu er jeg stort set færdig med den første fase: karrosseriet.

Nu mangler jeg blot at forlænge bagenden med 18 mm. Med disse 18 mm får jeg bedre plads til reservehjulet, som skal ligge oppe på “ladet”. På samme tid sparer jeg at skulle forandre chassiet og akselafstanden.

Når dette er på plads, er der en masse slibe-arbejde, før jeg er færdig med karrosseriet til min fjernstyret Raid Rover.

Læs også: