Fjernstyret Raid Rover missionen: Dørgreb

Fjernstyret Raid Rover missionen: Dørgreb

29. marts 2015 Raid Rover RC Bil 0

Indrømmet: det går mega langsomt med min fjernstyret Raid Rover!! Men når faciliteterne er som de er, kan det ikke blive anderledes – og jeg når det nok!

Men det går fremad, og når der nu kun er 2 måneder til den endelige deadline, kommer der nok lidt mere skub i sagerne. Deadline er d. 30. maj 2015, hvor jeg skal udstille fjernstyret Land- og Raid Rover sammen med Dansk RC Land-Rover KlubHøvelte Kaserne.

Nå, men jeg har fået sat andre dørhåndtag på dørene. De forkromede dørgreb skulle udskiftes med de gammeldags, så vognen er mere skalakorrekt.

Dørgåndtag på 1:1 Raid Roveren

Dørgåndtag på 1:1 Raid Roveren

Af dem der guidede mig til hvordan dette skulle føres ud i livet, forklarede alle at jeg skulle sætte håndtaget på indersiden af karossen, og bore/file hul, så “man” kunne komme til selve grebet. Men jeg syntes at hullet til dørgrebet så ville blive alt for dybt. Derfor valgte jeg at placere dørgrebet i niveau med selve dørpladen – det ser mere realistisk ud (syntes jeg). Dørgreb er købt hos DJ Designs.

 Læs også: