Fjernstyret sand i Ishøj

Fjernstyret sand i Ishøj

6. april 2015 RC Bil Skala Træf Video YouTube 0

I dag gik turen til Ishøj med vores fjernstyret biler, hvor vi sidst vi var her erfarede, at der var et nyt “bjerg” af en den perfekte blanding af sand, jord, grus og ler – perfekt til at lave de helt rigtige spor.

Ved ankomst holdt politiet og ventede – de havde lige haft fat i nakkeskindet på Patrick, men han klarede åbenbart frisag – vi undrer os stadig…

Nå, men på parkeringspladsen blev det os hurtigt klart, at vores “bjerg” var væk, så vi valgte at vade ned til stranden med vores fjernstyret biler, selvom vi jo godt vidste, at det nok ville blive kedeligt. Til al held opdagede vi et mindre “bjerg” – meget mindre, men det var der; helt ude for enden af en laaaang tange.

Efter en længere sjosketur nåede vi frem, og Christians medbragte trail-flag glemte vi alt om, men vi fik lavet os nogle fine spor, som vi hyggede os gevaldigt med, hvilket forhåbentligt kan ses i filmen her under.