Raid Rover – et afsluttet projekt

Raid Rover – et afsluttet projekt

30. maj 2015 Raid Rover RC Bil Skala 0
Raid Rover, flex bagfra

Endelig, langt om længe! Det har også kun taget et år – nogle uger flere timer end andre. Ingen ved hvor lang tid jeg har brugt på dette projekt, men nogle timer er der da blevet brugt.

Raid Rover, originalen

Raid Rover, originalen

Det hele startede med benovelse over 1:1’eren – altså den rigtige Raid Rover. Et monster af en ombygget Land Rover. Min gode ven Theis, gennemfotograferede bæstet, så jeg havde noget at bygge efter – noget at sammenligne med.

Efter en meget svag start, hvor der gik oceaner af tid før jeg rigtig kom i gang med byggeriet af Raid Roveren, tog det for alvor fart i marts måned, da det gik op for mig, hvor kort tid der var til min egen deadline: d. 30. maj 2015 – dagen hvor det årlige Kørsel Med Børn finder sted. Et arrangement for familier med børn med livstruende sygdomme. Desværre ikke et arrangement for alle-og-enhver.

Nå, men jeg fik da både lavet mine egne hjemmebyggede sæder, fik lavet et andet rat, omkonstrueret karosseriet, lavet nyt instrumentbord, smækket andre dørgreb i dørene, og meget andet.

Endelig færdig, og klar til at blive ridset, mudret til og hvad der ellers hører sig til af patina og andre ar.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev ude i højre side, så får du automatisk besked når der er nyt og interessant læsning og film, om min lille fjernstyret verden.

Under dette lille billedgalleri, kan du se en kort film som viser lyset på vognen. Det må jo gerne være realistisk, ikk’!

I filmen her under, kan se hvordan lyset på min RC Raid Rover fungerer.

Specifikationer og materialer på Raid Rover’en

– og her en video fra “Kørsel med Børn”-dagen (9 min.)