Fjernstyret Sommer i Trylleskoven

Fjernstyret Sommer i Trylleskoven

27. juli 2015 RC Bil Skala Træf Video YouTube 2
Fjernstyret, Trylleskoven

Efter en (måske lidt for) lang pause, var vi atter ud og køre med vores fjernstyret biler. Denne gang i Trylleskoven.

Vi var 4 (fire) der var klar til at spendere en søndag formiddag på at lege med biler, men ved ankomst var der flere der var dukket op – langt flere end forventet, hvilket jo bare var mega fedt! Så i stedet for at det “kun” var Christian, Goul, Jan F. og jeg, dukkede Kenneth, Jan S, Gitte, Steve, Patrick og Thomas også op.

Som sædvane er, blev det til en lille snak på P-pladsen inden vi drog ind i skoven og videre ned til stranden, hvor vi hurtigt fandt nogle underholdende udfordringer. På vej retur gennem skoven, fandt vi også nogle udfordrende “knolde”, som naturligvis skulle forceres.

Tryk på play og slap lidt af i 8-9 minutter!

 

2 svar

  1. smadremanden siger:

    Fake! der findes ikke Giant Redwood træer i Danmark!!!

     

Der er lukket for kommentarer.