Sommer fest i Køge Miniby

Sommer fest i Køge Miniby

26. august 2015 RC Bil Træf Video YouTube 0
Køge Miniby 2015

Kan man kalde det en tradition, når det er 2. år i træk?

Nå, men jeg vælger at kalde det en tradition, for planen er helt klar: Vi er at finde hvert år når Køge Miniby afholder sommerfest – og det gør de hver den 2. weekend i august.

I år var vi samlet i alt 20 biler om lørdagen og så vidt jeg husker, 15 biler om søndagen.

Køge Miniby 2015

Køge Miniby 2015

Begge dage gik som forventet, idet der var masser af gæster i minibyen som viste stor interesse for vores fjernstyret biler. Mange af de yngste fik endda også mulighed for selv at køre med bilerne i vores dertil indrettede sandkasse.

Selvfølgelig blev der også tid til at køre lidt rundt mellem husene, og det er altså en speciel følelse/fornemmelse, at se sin bil køre rundt i en by, som har samme skala-forhold som bilen. Du kan se en lille “rapportage” fra weekenden i videoen nederst.

Min gode ven Christian havde naturligvis igen i år medbragt sin fjernstyret pram, for minibyen er jo andet end gader og stræder. Der er også en lille havn, som vi brugte som “færgeleje”.

Vi tror og håber at succesen bliver større år for år, og at vi i 2016 vil se endnu flere fjernstyret biler, færger, droner og hvad der ellers kan fjernstyres. Hvem ved, måske vi ser noget ingen havde troet…