Hygge trail på Antvorskov Kaserne

Hygge trail på Antvorskov Kaserne

21. september 2015 RC Bil Træf Video YouTube 5
Antvorskov

Søndagens udflugt gik denne gang til Antvorskov Kaserne i Slagelse. Christian hentede mig allerede kl. 9 selvom det kun tog 23 sekunder at køre til Slagelse – nok bare så vi kunne være fremme i god tid (til kl. 10).

De sidste kilometer på motorvejen syntes Christian at bilen virkede lidt underlig, og ved første sving efter frakørslen blev de bange anelser da også bekræftet: nul servo-olie til styrtøjet! Men skidt pyt, den skal jo bare på værksted…

Nå, men vel ankommet til mødestedet på kasernen sammen med Jan F. og Jan W., tog Theis os på en lille udflugt til et perfekt spot midt inde i skoven. Masser af lækre trail udfordringer og mulighed for nogle muntre videoklip. Efter en times tid ankom de sidste; Martin og Jakob til området. Nå ja, uanset andres mødetider, ankommer John Tølløse jo altid til sidst…

Senere skulle der kravles i et par jordbunker, hvor Theis i forvejen havde leget gartner og anlagt nogle fine trail-spor.

Dagen sluttede i silende regn med rundvisning blandt de militære køretøjer:

 

5 svar

  1. Svend Erik siger:

    Super film

     
  2. Christian siger:

    ja man er altid velkommen til at arrangere en tur selv, det behøver ikke være jean eller mig der arrangere ture. det er et “åbent# forum for folk med interesse for kravl, så alle der har lyst til en køretur er velkommen til at arrangere…..

     

Der er lukket for kommentarer.