Baronens Sniper NSU TT 2.0

Baronens Sniper NSU TT 2.0

26. marts 2016 RC Bil Skala 0
Baronens Sniper NSU TT 2.0

Så, nu er min nye Sniper NSU TT 2.0 klar til komme på bane!

For mange herrens år siden, købte jeg en RC fuldblods racer, som jeg havde megen fornøjelse af. Da vinteren kom, blev den pakket fint ned i en flyttekasse og hen over vinteren glemte jeg alt om vognen. 6-8 år senere fik jeg den fikse idé, at jeg ville rydde op i de flyttekasser jeg havde stående på loftet, og hvad fandt jeg mon der?

Du kan se hvad jeg fik ud af min æld gamle TT-01’er med et Mercedes karosseri: Bad Ass Doll Hater! Efter disse optagelser, blev krabaten dog solgt…

Nu, knap 4 år senere, er interessen for en racer igen kommet frem.

Sniper NSU TT 2.0

På Facebook faldt jeg over en flinker odenseaner som skulle sælge sit projekt: En ombygget Sniper. Jeg har ikke en hujende fis idé om,  hvad den er ombygget fra, eller hvad den er ombygget til. Det eneste jeg ved er, at den kører skidehamrende hurtigt. Køreegenskaberne ligger helt klart i reaktionsevnerne…

Nå, men med vognen fulgte et Fiat 500 Abarth karosseri, som desværre ikke var malet så flot. Så jeg kiggede mig om efter et andet og faldt straks for den klassiske Prinz NSU. Den blev så malet (ikke min stærke side) og med hjælp til design fra LilleMor, kom vi frem til et yderst tilfredsstillende resultat.

Invalid Displayed Gallery

Der kommer nok film senere…