Lyd, lys og funktion på min Scania R620

Lyd, lys og funktion på min Scania R620

10. april 2016 Lastbil Lastbil Løst og fast RC Bil RC Truck Video YouTube 0
Scania R620 8x8

Det viser sig, at det var en mere end en almindelig god handel jeg havde jeg havde gjort, da jeg byttede Raid Roveren væk for denne Scania R620.

Lastvognen er fyldt, eller rettere, spækket med elektronik, vel at mærke fra den dyre ende af skalaen. Denne elektronik gør, at lastvognen opfører sig mere realistisk end hvad man ellers kunne tro var muligt – men i min verden er dette altså et mesterstykke! Tak for handlen Lasse 😉

Til vinter skal min nye Scania R620 gennemgå en større visuel renovering:

Andre farver

Indvendigt i hytten skal der ryddes gevaldigt op i det helvede af ledninger der ligger og flyder.

Derudover skal interiøret have en opgradering, og nuværende personale skal fyres!

Her kan du se lyd, lys og tiplad på Scaniaen i funktion…: