Debut-kørsel i Drivhuset med min Scania R620

Debut-kørsel i Drivhuset med min Scania R620

7. maj 2016 Lastbil RC Bil Træf Video YouTube 0
Scania R620

Så kom dagen, hvor jeg for alvor skulle ud og køre med min Scania R620!

RC Truckteam skulle afholde den årlige forsommer-komsammen, og Christian, Tølløse og Goul skulle med, så hvorfor ikke gøre dem selskab, nu hvor jeg har “den fede” Scania R620?

Efter at have sludret lidt med Svoger Jan (min næstbedste svoger), blev han lidt lun på at deltage, omend han ikke har nogen lastbil at lege med. Men han ville gerne med, bare for at få stillet nysgerrigheden. Og det fik han. Nu skal han hjem og slagte sparegrisen, så han kan få sig en gravemaskine – måske…

Christian hentede mig kl. 10 og vi var fremme lidt i halv elleve. Tølløse og Goul var der allerede, så jeg gik ud og tog vel imod Svoger Jan (ham, min næstbedste svoger), og præsenterede ham for drengene. Herefter sjoskede vi lidt rundt for at se på lastbilerne, maskinerne og lokaliteterne – bare for lige at komme i rette stemning. Den kom hurtigt.

En Scania R620 skal bruges

Ud og lege med min Scania R620 – se selv: