Forlænget fjernstyret weekend i Sverige

Forlænget fjernstyret weekend i Sverige

9. august 2016 Landskab Natur RC Bil Skala Træf Video YouTube 0
Sommerhuset nær Kalv, Sverige

I første weekend i undertegnedes sommerferie 2016, skulle vi (Jan, Goul, Christian og jeg) et smut til Sverige og køre røven fjernstyret ud af bukserne – der skulle køres RC til den helt store guldmedalje.

Christians forældre har sommerhus nær Kalv, som heldigvis stod til fri afbenyttelse – og tusinde tak for det!

Der er ikke så vildt meget at fortælle, andet end vi kørte med vores fjernstyrede vogne, åd, sov (nogen snorkede mindre end andre) – og kørte med vores fjernstyrede vogne.

Det blev til en hulens masse filmklip, som nu er sat sammen til en mindre føljeton, som der hverken er hoved eller hale i – det er bare 6 film, som meget fint dækker vores oplevelser i og omkring Kalv og på Isaberg…

Afsnit 1: Denne første film er fra den lokale badesø, hvor der naturligvis var en masse udfordrende klipper – lækkert terræn at køre på, skulle jeg hilse og sige:

Afsnit 2: Nogle klipper var skrappere end andre – disse var ubarmhjertige og krævede mange gisp og efterfølgende reparationer:

Afsnit 3: En anden lokation nær stranden bød på helt andre udfordringer, som naturligvis skulle afprøves:

Afsnit 4: Inde i skoven ved søen, var der et fint skovdække, som nærmest indbød til en lille safaritur:

Afsnit 5: Et helt 3. sted var klipperne meget anderledes end de andre steder, så det skulle selvfølgelig også prøves:

Afsnit 6: Et smut på Isaberg bød på udfordringer, hvor vi helt glemte at sætte vores kameraer op – der var simpelthen så stejlt, at koncentrationen var på 100 % RC. Vi skulle jo dog ned igen, og dér var et af kameraerne tændt.