Sjask våde Holtug

Sjask våde Holtug

5. oktober 2016 RC Bil Træf Video YouTube 0
Sjask vådt i Holtug

Søndag var vi atter et smut i Holtug Kridtbrud – et vidunderligt sted! Ikke kun når det er sommer men i sandhed (med visse modifikationer) også på en røv syg regnvejrsdag i oktober… Brrr, det var koldt og vådt.

Sjask vådt i Holtug

Sjask vådt i Holtug

Christian havde inviteret, og vi var en del der gerne ville afsted, men da det blev søndag formiddag, og regnen væltede ned, var det pludselig ikke så interessant. Så da alle meldte afbud måtte der skrappe ord på banen, og det endte så med, at Goul og Mikkel må kalde sig “Pi???k?d” resten af oktober – vi andre skal i hvert fald nok minde dem om, hvorfor 😉

Nå, men det blev altså så kun til, at Christian og undertegnede drog afsted. Og der er jo altid udfordringer i Holtug – specielt når det regner. Og hvem syntes udfordringer er kedelige? Se med her, og nyd rullefaldet – det så godt ud!