5 fede vogne i skoven

5 fede vogne i skoven

17. august 2017 Køreegenskaber Landskab Natur RC Bil Skala Træf Video YouTube 0
FJ40, MST

Erkendelse – det er længe siden der har været nyt her på siden, men tiden har hverken været til at køre eller filme. Til gengæld har jeg skrottet min Land Rover Defender 90, og udviddet vognparken med 3 nye køremaskiner: En Toyota FJ40, en Jeep Rubicon og en Toyota Land Cruiser 80.

I videoen herunder er jeg på tur med min gode ven Christian, som havde 3 af sine vogne med – jeg kunne godt nøjes med 2 😉

Christian havde sin røde Toyota FJ70 (bygget på en MSTcfx), Toyota HiLux (bygget på TrailFinder2 fra RC4WD) samt det sorte monster af en PG4l (bygget på CrossRC). 

Selv havde jeg den grå Toyota FJ40 og den røde Jeep Rubicon med (begge bygget på MSTcfx).

Nyd filmen og glæd dig til min næste video, som bliver fra sommerfesten i Kjøge Miniby, som havde 30 års jubilæum i år.