#FUCKCANCER

Fedt at du ønsker at øge opmærksomheden om missionen, tak!

Her følger en lille guide til, hvordan du nemmest sætter mærkaten på din vogn, fjernbetjening – eller hvor du måtte ønske (helst et sted hvor andre kan se, hvad du syntes om den forfærdelige sygdom).

Find et plant sted hvor du kan arbejde i fred og ro. Frem med en skalpel og en spids pincet.

 

Start med at fjerne den ene halvdel af den overskydende folie omkring bogstaverne. Den overskydende folie er pre-skåret, så der er en nedre og en øvre halvdel. Dette er for at beskytte bogstaverne så godt som muligt.

 

Fjern nu på samme måde den resterende del, af den folie der er i overskud.

 

Nu skulle din folie meget gerne se sådan ud… Du skal ikke bekymre dig over, at det lader til, at “A” og “R” er skåret igennem. Dette er kun for at foliekniven kan komme ind til det du skal fjerne som det næste – og bare rolig, det ses ikke på dit færdige resultat.

 

Find nu den mest spidse skalpel frem, og forsigtigt lirke/vrikke trekanten inde i A’et fri. Jo mere skalpellen ligger ned, des nemmere er det at vriste trekanten fri. Brug evt. en pincet, når det overskydende er løsnet. NOTE: Vær opmærksom på, at limen på selve folien er “ret god”, så trekanten skal helst ikke få lov til at klæbe på selve bogstavet.

 

Samme fremgangsmåde med den lille halvcirkel inde i R’et.

 

Fjern nu den sidste del af det overskydende folie.

 

Dæk nu bogstaverne til med maskeringstape, så du har styr på de enkelte bogstaver, når du senere fjerner papiret bogstaverne sidder på.

 

Fjern nu *forsigtigt* papiret, så bogstaverne sidder tilbage.på maskeringstapen. Træk papiret af i et jævnt og konstant tempo.

 

Placér nu maskeringstapen (med bogstaverne) det sted hvor teksten skal stå.

 

Pres forsigtigt men hårdt, så bogstaverne sidder 100% tæt/fast på emnet, og træk så maskeringstapen stille og roligt af i et jævnt tempo og i en meget skarp vinkel.

Pøj pøj med projektet – og husk at tagge dine egne billeder med #FuckCancer på de sociale medier 😉